Taxe participare Conferință 2021

ÎNREGISTRAREA ONLINE ESTE OBLIGATORIE!

Vă rugăm să parcurgeți înscrierea online, indiferent de modalitatea de plată. Este singura opțiune prin care veți putea primi datele de logare înainte de începerea congresului.

Participarea este:

  • GRATUITĂ pentru participanții la conferință care se înscriu cu lucrare orală (primul autor / lectorul)**

**înainte de înregistrarea la Conferință vă rog să vă asigurați că lucrarea a fost acceptată in program

Încărcați aici rezumatul RO-EN al lucrării dumneavoastră (termen limită 19.11.2021): https://insmc2021.medical-congresses.ro/rezumat/

  • 100 RON pentru participare medici, asistenți, biologi ș.a.

*Taxele includ TVA.

Taxele se pot achita online direct pe site-ul manifestării sau prin transfer bancar.

Taxele se pot achita prin transfer bancar (taxele bancare vor fi suportate de participant), folosind datele de mai jos:

  • Beneficiar: PALOMA TOURS, CUI: RO3801712
  • Cont IBAN: RO13INGB0001009987789120 (cont RON); Banca: ING Bucuresti

După efectuarea plății, vă rugăm să trimiteți dovada plății și datele pe care doriți să emitem factura fiscală, pe adresa de e-mail ramona.margarit@palomatours.com pentru a putea cupla înregistrarea online cu plata prin bancă și pentru a primi confirmarea înregistrării dvs. și factura fiscală aferentă plății.

Manifestarea va fi creditată cu credite EMC de către Colegiul Medicilor din România.

Taxele de participare includ:

  • Acces la lucrările științifice online și expoziția medicală virtuală
  • Diplomă de participare cu credite EMC

ÎNREGISTRARE CONFERINȚĂ 2021

TAXA DE PARTICIPARE  
Medic rezident/specialist/primar, Asistent etc.100 lei
*Toate costurile mai sus menționate includ TVA!
Înregistrarea participanților este indisponibilă
Termenul limită pentru înregistrarea participanților a fost 09.12.2021, ora 23:59!

Ne face plăcere să vă informăm că începând cu data de 25 mai 2018 devine aplicabil Regulamentul European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date (“GDPR”).

Dorim să vă anunțăm că respectăm prevederile Regulamentului UE privind confidențialitatea și protectia datelor cu caracter personal, aliniindu-ne noilor cerințe.

Vă informăm faptul că PROEVENTS & CONFERENCE colectează doar date asociate persoanelor fizice/ juridice în contextul în care ne sunt solicitate servicii pentru a căror livrare avem nevoie de aceste informații, fiindu-ne necesare în intersul legitim al dumneavoastră.

În contextul participării la un congres medical pentru validarea creditelor EMC de către Colegiul Medicilor din România sunt necesare date obligatorii precum nume, prenume, CNP, specilalitate medicală, loc de muncă și grad profesional. Alte date precum adresa de e-mail și numărul de telefon ne sunt necesare pentru a vă transmite informații legate de desfășurarea unei manifestări medicale; spre exemplu: locație, deadline înregistrare sau trimitere lucrări științifice.

Precizăm că datele dumneavoastră nu vor fi înstrăinate de noi către niciun terț și vor fi folosite numai în scopul în care au fost transmise.

În situația în care veți alege să plătiți cu cardul unul dintre servicii, precizăm că instrumentul de plată electronică este unul sigur și că noi nu stocăm astfel de date (detalii card, conturi bancare), iar plățile se realizează numai în interfețele securizate care aparțin instituțiilor bancare.

Vă informăm că aveți posibilitatea de a reveni asupra deciziei acceptului de comunicare în orice moment și totodată puteți solicita orice informații suplimentare referioare la datele dumneavoastră, contactându-ne la gdpr@palomatours.com